10 januari 2023 

Vaarbewijs halen kosten

Vaarbewijs halen kosten

Wat zijn de vaarbewijs halen kosten? Het is goed dat je daar eens wat meer over te weten gaat komen. Het is namelijk niet alleen dat je je examen moet doen, je hebt ook boeken nodig en misschien ga je wel ergens een cursus volgen. Dit hoort dan allemaal bij je vaarbewijs halen kosten. Ga daarom eens goed na wat jij er aan uit wil geven en dan bereiden wij je daar graag op voor. Daarnaast krijg je hier ook alvast wat oefenvragen (en antwoorden) zodat je kunt wennen aan het idee om binnenkort vaarbewijs examen te doen. Klein vaarbewijs 1 of Klein Vaarbewijs 2? Wat gaat het worden? Als je je vaarbewijs nodig hebt, dan is het goed om er snel mee aan de slag te gaan en wij helpen je graag verder.

Inhoudsopgave

 

Wat zijn de vaarbewijs halen kosten?

Natuurlijk is het fijn om vooraf meer te weten te komen over de vaarbewijs halen kosten. Daar moet je dan ook op voorbereid zijn en dat kan ook. Wij leggen je er namelijk alles over uit. Dus wat kost het om je vaarbewijs te halen? Het vaarbewijs examen zelf kost je €46,60 in 2023. Dan heb je nog de legeskosten om je vaarbewijs pasje af te geven en dat kost je 22 euro. In totaal kost het je samen dus nog geen 70 euro. Maar ga je dan ook slagen als je het alleen maar hier op baseert? Er is meer waar je rekening mee moet houden.

 

Alleen uit je vaarbewijs boek leren een goed idee?

Sommige mensen denken dat ze het zo wel weten en een keer door het boek bladeren en dan snel het theorie examen van het vaarbewijs examen halen. Zo eenvoudig is het echter niet. Als je dan de eerste keer niet slaagt, ga je gewoon nog een keer examen doen, maar blijf wel alert, dat kost je iedere keer geld! Het is daarom beter om er alles aan te doen dat je kunt slagen en dan heb je dus meer nodig dan alleen een goed boek!

Vaarbewijs cursus volgen

Je kunt er altijd voor kiezen om een vaarbewijs cursus te volgen. Deze kosten moet je dan wel optellen bij je vaarbewijs halen kosten. Je moet dan vaak een vast bedrag betalen om een dag een cursus te volgen of het kan online, dan betaal je een vast bedrag en kun je onbeperkt leren en oefenen. Dit is vaak ook erg ideaal want zo kun jij alvast wennen aan het idee om examen te doen. Kom er daarom achter welke manier van leren het beste bij je past. Als je namelijk visueel leert en alles graag wil zien, dan is een online cursus een goede optie. Dan krijg je namelijk veel beeldmaterialen, zoals video’s over praktijksituaties en dan kun je de stof sneller eigen maken.

 

Tips vaarbewijs halen kosten

Speciaal voor jou nog een paar tips voor de vaarbewijs halen kosten. Je wil namelijk voor een zo laag mogelijk bedrag snel je vaarbewijs halen en hoe doe je dat?

 • Je moet je goed voorbereiden. Zorg dat je weet welke stof je moet kennen voor welk vaarbewijs, plan het in, leer met pauzes, laat je overhoren, maak examens en lees alles elke keer goed door.
 • Blijf de stof herhalen. Zo wordt het vanzelf onthouden door je.
 • Begin op tijd met leren. Dit kan voorkomen dat je in tijdnood komt. Je wil namelijk alles goed beheersen en dan kun je maar beter de stof verspreiden en voor alle hoofdstukken genoeg tijd inplannen.
 • Gebruik video’s om de stof eigen te maken. Dit zorgt ervoor dat je alles visueel ziet, er wordt vaak toelichting gegeven en dan weet je ook beter waar dat ze het over hebben en kun je alle theorie in de juiste context plaatsen.
 • Kies een online vaarbewijs cursus zodat je ook toegang hebt tot oefenexamens. Dit kan ervoor zorgen dat je minder stress hebt voor het echte examen omdat je weet wat er van je wordt gevraagd en hoe het in zijn werk gaat.
 • Maak samenvatting van de stof want dan herhaal je alles en kun je af en toe de samenvatting doornemen in plaats van het hele boek.
 • Markeer belangrijke begrippen of dingen die je lastig vindt. Ze vragen dan iedere keer je aandacht als je er naar kijkt en als je er dan meer aandacht aan besteed blijft de stof ook beter hangen.

Vaarbewijs halen kosten oefenvragen

Oefenvraag 1: Je betaalt maar een keer voor je vaarbewijs examen. Waar of niet waar?

Oefenvraag 2: Alleen met een vaarbewijs boek slaagt iedereen gegarandeerd, 100%. Waar of niet waar?

Oefenvraag 3: Klein Vaarbewijs 1 bestaat uit een theorie en praktijk test, waar of niet waar?

Antwoorden oefenvragen

Antwoord oefenvraag 1:

Dit is niet waar, je betaalt namelijk voor iedere keer dat je opnieuw examen moet doen. Als je in één keer slaagt dan betaal je inderdaad maar één keer voor de vaarbewijs halen kosten.

Antwoord oefenvraag 2

Nee, uit onderzoek blijkt dat maar een klein deel van de mensen slaagt als zij alleen uit het vaarbewijs boek leren. Daarom is het aan te raden om een online cursus te volgen zodat je ook veel beeldmateriaal hebt. Zo krijg je ook nog eens toegang tot oefenexamens en dan kun je je beter voorbereiden op je vaarbewijs examen.

Antwoord oefenvraag 3

Dit is niet waar, Klein Vaarbewijs 1 bestaat alleen maar uit een theorie toets.

Nog meer oefenen?

Wil je oefenen om te kunnen slagen voor het vaarbewijs? Doe dan de vaarbewijs cursus van Turbo Vaarbewijs. Met de vaarbewijs cursus kun je tegen een vergoeding levenslang de belangrijkste onderdelen van het vaarbewijs onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert bij het CBR examen en je zult hoger scoren bij de verschillende onderdelen. Bekijk hieronder 👇 onze trainingspakketten.

vaarbewijs 1 cursus
€ 154,-
€ 97,-
 • Na de aankoop direct toegang
 • life time toegang
 • Onze klantenservice staat voor je klaar
 • Meer dan 361 tevreden klanten gingen u voor

(prijs zal binnenkort weer stijgen)

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

''Geweldig, de 12 valkuilen heeft mij heel ver geholpen tijdens het theorie examen voor mijn vaarbewijs. Het e-book geeft heel veel waardevolle informatie, wat heel nuttig zal zijn tijdens het halen van je vaarbewijs.'' 

- Arjen Vermeulen

''Het is me gelukt! Dankzij jouw trainingen heb ik eindelijk mijn vaarbewijs gehaald. Ik heb ook veel aan jouw e-book gehad, de valkuilen waren heel herkenbaar. Bedankt voor de informatie!''
Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op het vaarbewijs
- Marc Verbeek
''Ik heb eindelijk mijn vaarbewijs, ik heb heel veel aan jouw gratis e-book gehad, daar wil ik je voor bedanken. Ik heb gelukkig de valkuilen kunnen voorkomen, wat ook de bedoeling was!''
een foto van een man die een reactie heeft achter gelaten over ons e-book van vaarbewijs
- Joost Groenveld